Inkassotjeneste

Å oppnå gode resultater i inkassobehandlingen er avhengig av en konsekvent prosess fra faktura til inkasso, selvfølgelig innenfor lovbestemte lover og frister.

Med disse forutsetninger oppnår KredittPartner dokumentert gode resultater for våre kunde. Kompetanse og kummunikasjon av dedikerte og erfarne kundeansvarlige som har ansvaret for dere og deres kunder er KredittPartner's grunnlag for gode resultater.

Sentralt i KredittPartner står fokus på god kommunikasjon til deg som kunde og dine kunder. Vår målsetting er å oppnå rask betaling uten å belaste kunderelasjonen. Vi mener at kommunikasjon fra deres faste kundeansvarlige gir bedre resultater enn callsenter og andre eksterne løsninger.

Ved at dere har en fast kundeansvarlig får dere et kontaktpunkt som kjenner dere og ikke minst deres kunder. Dette bidrar til større tillit mellom relasjonene og dermed kan vi oppnå gode resultater.

Hvorfor velge KredittPartner som din inkassoleverandør

  • Rask og effektiv inndriving av fordringer gjennom tett og kontinuerlig oppfølging av mot skyldner
  • Fast kundeansvarlig med lang erfaring fra inkassobransjen
  • Automatiserte systemer som minimerer tiden kunden bruker på å kommunisere med oss
  • Ingen skjulte kostnader hvor vår avtale er synkronisert med kundens målsetting om rask betaling av utestående fakturaer

Ønsker du å bestille en av våre tjenester?